HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Nulla

2012.05.05. 00:34 :: atomheartfather

Egy elfáradt éjszakán asztalhoz ülök, kockát vetek. Merre tovább. A gyökereid ne feledd, hangzik a sarokból, virágcserépben serkenő zöldhajtásos mély gondolat.
Egy pohár víz tovább lendít, ha már az az üres palack nem tud. Száraz rizling szemet vet torkomra. Kongva blöfföl, szorítja dugóját, mint álomszuszék reggel a takarócsücsköt. Így hát netán még józanabbul várakozik az univerzum bimbózó szentenciáim serkenésére. Mindhiába. Itt és most a tanácstalan óra megegyezik a perccel. Nulla és még egy nulla. Hajlik a naptár, dagad a Hold, hízik a por a sarokban.
Ennyit érek, meg még egy nyújtózkodásnyit az égbolt felé, ami tulajdonképpen csalás, de szeretnék egy egész bolygót átejteni, aztán ebből boldogulni. Hamiskártyásan, huncutul mindenféle megbánás és megbántás nélkül.
Önzőn és kegyetlenül mosolyba fordulni, mint valami ártalmatlan gonosztevő.

Szólj hozzá!

Címkék: élet boldogság csalás nulla éjfél szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr54489439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása