HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Őrület

2009.07.21. 12:33 :: atomheartfather

"Nulla dies sine linea."

 

Legyek elégedett? Csak nyomjam a tubusból? Rá a vászonra? Kenjem szét? Keverjem össze? Villanjon ki néhány nyers szín? Aztán mosolyogjak? Mossam el? Töröljem meg?

Mindenféle képtelen dolog jár fel s alá, húrokra kúsznak, könyvekbe bújnak, éjszaka az ágy alatt szuszognak hangosan, hogy halljam, hogy korán ébredjek, hogy fáradt legyek. Hogy ne felejtsek, hogy hamarabb előmászhassanak. Hogy ne tiltakozzak, csak hunyorogjak, hogy újra nekiálljak. Izzadjak és görnyedjek, hogy elboruljak és szétessek.

Mindenféle képtelen dolog. Hegedűszó és elektromos gitár, állatok növények hátán, és középkori kínzóeszközök. Bosch és Rousseau. Optikai kereső és előhívótank. Égetett umbra és kadmiumvörös. Házi meggyszörp és keserűcsokoládé.

Átkozott légy te Görög! Most elkaplak!

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet álmatlanság festés őrület szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr101258672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása