HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Hagymáz

2011.04.16. 08:40 :: atomheartfather

Szép csendben morzsákat hullajtok, hogy az álomból hazataláljak. A sarkon várlak reggel, összehúzott kabátban, megint csípős szél fúj. Nem jössz, én pedig lassan elindulok. Higgadtan végig a nyomok mentén. Gyerekjáték lesz.
 Erről többet nem beszélünk. Hagyjuk, hogy majd elsüllyedjen, megkövesedjen. Néhány izzadt forgolódás és vége mindennek. Ennyi választ el a nyugodt boldogtalanságtól.
Már csak néhányat csavarok a takaró csücskén, arcomhoz húzom és érzem minden illatod. Évszakokra bontva, ruhák és színek szerint csoportosítva. Ez történt, amikor mosolyogtál. Itt néztél a szemembe először napfényben. Másnap lettem szerelmes, az első világos pillanat előtt. Csak ezután jött a szomjúság, az éhség. Nyújtózás, hideg lábak a szőnyegen.
Megelőztél mindent, most pedig zavartan kutatok. Keresem az álom előtti kényelmes ébrenlétet.

2 komment

Címkék: élet éjszaka álom szerelem boldogság évszak nappal szigetek hagymáz

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr882830160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mandragoria (törölt) 2011.05.03. 22:54:53

Valami szépet és okosat akartam írni. De akárhányszor elolvasom a bejegyzést, egyszerűen nem tudom szavakba foglalni a gondolataimat. Pedig az általában nem megy nehezen. De most valahogy elakadt még a lélegzetem is; csodálatos, ahogy fogalmazol! Igazából nem is tudom, hogyan fejezhetném ki magam. Megnyugtató, kellemes annak ellenére, hogy fájdalmas és szíven szúr. Mégis, ha olvasom, valahogy otthon érzem magam.
Ide még visszatérek, biztosan! Köszönöm az élményt!

atomheartfather 2011.05.09. 19:46:05

@Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csalódást!:)
süti beállítások módosítása