HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Távozom

2011.06.23. 08:04 :: atomheartfather

Távozom, mielőtt kifordul a világ. Először feje tetejére borul, aztán körbe-körbe jár. Szépen lassan elcsitul, végignézem az utolsó giccses naplementét. Szép volt itt, egy kavicsot zsebre vágok és beleszagolok a levegőbe. Érzelgősen, csukott szemmel.
Elsétálok, amikor mindenki másra figyel, beszélget, vitatkozik, lakomát ül. Érzem az étel illatát. Gyors, hangtalan léptekkel indulok, aztán már segít a szürkület. Fák szaladnak mellettem, még a leheletem is visszhangzik. Kutatom az üres horizontot, táncol a hétköznap, remegnek az alakok a tömegben.
Egy robbanásba kellett volna foglalni az ordításom, hogy igazán meghallja mindenki, hogy felébredjenek az unalmas álmokból. Most már tehetetlen vagyok.
Földre rogyok, és mint valami világvégi huligán siratom, hogy nincs mit pusztítani. Cél nélkül a romok között már az üres gonoszságnak sincs értelme.

Szólj hozzá!

Címkék: élet álom világ apokalipszis robbanás pusztítás vége üres szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr133007761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása