HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Lopakodó

2012.02.18. 07:29 :: atomheartfather

Valaki már hajnalban rád gondol. Valaki már hajnalban megkíván.
A gondolat sebességével osonok egészen hozzád, az ágyad tövéig. Porszem sem rezzen, ügyesebb vagyok a hangtalan lopakodó macskánál. Pupilláim legnagyobb kapacitásával figyelem alakod a sötétben. Várok, megismerem ritmusod. Légzésed ütemére hullámzik lágyan a dunyha. Összehúzom magam egészen picire, az ágy széléhez kúszok, a lábfejednél a belégzés ütemére takaró alá csusszanok.
Lábujjaidban kapaszkodom, enyhén csiklandozom talpad. Finoman megremegsz, de folytatom utam. Forró sötétségben hódítom meg a tájat. Átölelem a hegycsúcsokat, legurulok a domboldalakon. Izzasztó utazásom semmihez sem fogható.
Lassan megérkezem, nyakadnál kapaszkodom kimerülten. Kezemet odatapasztom, dobogó ütőered szinte hipnotizál. Hallom a hangod. Életed hangját. A tudat alattit, amiről még te sem álmodtál. Lágyan szólít, otthonába invitál. Úgy tesz, mintha ismerne, valami régi bajtárs, vagy talán sokat megélt cinkos.
Tovább kell mennem, egészen ajkadig. Cirógatni, hogy elmosolyodj. Aztán itt vége is a kalandnak. Ideje felfedni jelenlétem, önzőn felébreszteni. Kikergetni az álmokból, üdvözölni valami sokkal szebben.

Szólj hozzá!

Címkék: élet éjszaka álom test reggel hajnal apró ágy szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr474128483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása