HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Kamuflázs

2011.07.14. 14:49 :: atomheartfather

El kell rejteni, hogy belefáradtam. Mert ezek itt kicsinálnak. Ezek itt felfalnak éjjel, amíg megálmodom a holnapi félelmeim. Minden egyes szóval közelebb kerülök a pokolhoz, és én csak folytatom. Csak csikorog belül, hömpölyögnek a kibogozhatatlan körmondatok.
Át fogom kódolni káosszá, krikszkrakszokat passzírozok a nyelvem közé. Minden szavam dzsungelben rejtőző gerilla. Észre sem veszed, miközben szépen, csendben levadász. Alázattal, tisztelve ellenfelét.
Téged képtelen vagyok.  Sehova sem férsz már el. Kinőtted a házat, amiben megálmodtalak. A teraszon megcsillansz, illatod tovább áll. Azt hiszem hallak, ág roppan árnyékod alatt.
Te vagy a délibáb, te vagy az oázis. Néha már azt érzem, nem is téged űzlek, hanem együtt menekülünk.
Egyszer még utol kell, hogy érjelek, erről szól ez az egész lárma. Hogy végre elrejthesselek. 

Szólj hozzá!

Címkék: élet szerelem szigetek kamuflázs

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr283067198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása