HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Hős

2011.03.03. 09:44 :: atomheartfather

Indul a kaland. Felöltöm a hősálarcot. Villámgyorsan öltözöm, senki sem láthat. Az ajtót kettőre zárom, biztos ami biztos. Aztán irány a légtér. Környezetkímélő kondenzcsíkom kikerüli a pillangókat is.
A bőség zavara jellemzi munkám, kihízom a nyolcórás munkaidőt. Este aztán palástom a sarokba hajítva - nem gyűrődő - dőlök a karosszékbe. Egy pohár langyos vaníliás tej, máskor egy üveg erősebb. Olvasószemüveg és szobapapucs. A halaknak még egy kis szárított tubifex.
Holnap majd kezdődik minden elölről. Várnak, elvárnak, kivárnak, megvárnak. Nincs más választásuk. Nincs más választásom. Mi miért nem megyünk sosem nyugdíjba? Egy utolsó világmentés, búcsúbuli, szakszervezeti ajándékcsomag, gratuláló, izzadt kezek.
Aztán kezdődhet a virágültető hobbi, a macskatartás. Súlytalan újságolvasás, kezdve a képregénnyel. Vizet a vízforralóba, kamillatea és pirítós. Zsebkendő a kinyúlt kardigán zsebében.
A világ szépen lassan megöregszik a hátam mögött.

Szólj hozzá!

Címkék: élet világ hős hobbi öregség nyugdíjas szigetek megmentő

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr22706469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása