HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Elbújni

2009.07.13. 23:59 :: atomheartfather

Most el kell bújni, érzem. Elbújni és aludni. Az álomba bújni. Egy körből kimaradni. Nem játszani, nem élni. Tetszhalottnak lenni. Tagadni a szavakat. Barátság, szerelem, köszönés.

Manapság nehéz elbújni. Olyan kevés a hely és az alkalom. Mégis muszáj, mégis itt kell hagyni kicsit. Csalni és kiszállni, nem elköszönni, vagy magyarázni. Tudod, spontán és haragvó módon. Azt akarod, hogy hiányozz, hogy változzon valami, hogy valami sántítson holnap. Hogy egy apró kis világ összeomoljon. Nem akarsz tudni most semmit, nem akarsz hallani, vagy beszélni, nem akarsz érdeklődni, nem akarsz köszönni, kezet fogni. Kiábrándultságod felszínre tört, s most légteleníteni kell a belső vezetékeket. Valami elromlott, valami nem úgy történt, ahogy azt előre megírtad. Összegabalyodtak a sorok, ellened fordultak a mondatszerkezetek, írásjelek, hangsúlyok. Fájnak a jelen rossz döntései, ezért is menekülsz, ezért akarsz tiszta lapot, fejben 'reset' gombot nyomni, s vigyorogni. Ebben pedig most minden, mindenki ellenség, akadály, kerékkötő.

Undorodsz a játszmáktól, a szádat elhagyó mondatokhoz tartozó, megakadt, beragadt mondatoktól. Ez így megy. Szánalmas metódus, elcsüggeszt és kiborít. Mindentől távolra kerülsz, közeledben csak a kezeid által keltett zaj maradt. Végül az is alábbhagy. Csöndben várod, hogy végre ne történjen semmi.

Szólj hozzá!

Címkék: élet szigetek elbújás

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr181244981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása