HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Esterházy

2009.08.18. 22:05 :: atomheartfather

Talán a te hibád. Mondom ezt persze haragtalan, kesernyés mosollyal, hátradőlve, meggyőződve. Ötlet az van, mégis letaglóz ez a felém áradó tökéletesség. Soraid lánca és eklektikus mesterfoka. Fejhez csapás minden pofonegyszerű frappáns szószerkezet és mondat olvastán. Irigység ájulásig, vagy legalábbis álomba szenderülésig. Minden oldal után meghalok kicsit, minden fikció újabb tőrdöfés kreativitásom gyönge páncélján keresztül.

Aztán jön a másnap, az agónia, jönnek az elvonási tünetek, jönnek a vágyódások, jön a bénult írástalanság. Hirtelen olvasó lettem. Szomorú rajongó olvasó rengeteg elfojtott perverzióval, éjszaka kicsorgó nyállal. Gyarló hétköznapokkal, átlagosan kicsit szürkített szivárványszín nappalokkal. Csöndben elfogyasztott vacsorákkal, motyogó köszönésekkel. Fotellel és háziállattal.

Még kell egy kis idő, valahogy túl kell rajtad lépnem, valahogy el kell ezt fogadnom. Mézet csorgatva és undorral élesztőt falva érőt gyűjtök majd fitogtatok.

A tegezésről meg el is feledkeztem...

Elnézést!

Szólj hozzá!

Címkék: élet olvasó válság író ihlet esterházy szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr491320658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása