HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Mese a tengerről

2009.10.04. 12:10 :: atomheartfather

Egyszer minden megtörténik majd. Szépen lassan, olykor egymás után, máskor meg egyszerre. Szemeket meresztünk, s tenyeret összecsapva sikítunk. A házból ki sem lépve tudjuk majd mi vár. Törmelékes lelkünk vágya az óceán. A színe és sós íze, a végtelen fenségesség. Az alámerülés és a fulladásos halál. A türkiz buborékok közt kúszni a mennybe. Semmi sírás, vagy sajnálat. Ne gondolj a vízzel telt tüdőre, az annyira szomorú!
Csak képzeld el gyönyörűen, gyász nélkül a csodát. Foglald mesébe, s altass vele éjszakánként! Mesélj a víz alatt lakó Holdról. Mesélj a csillagokkal fogócskázó halrajokról. Mesélj a hinarakról és korallokról, ahogy keringőznek dagály idején. Mesélj a homokos talajról, a fodrozódásról, a ritmikus, sűrű létezésről. Mesélj az uszonycsapásokról, és a kieregetett szén-dioxidról!
Az éjjeli vadászatot hagyd ki, a szívtelenséget és végzetet, legyen vidám mese, pikkelyes és szivárványszín.
Átéléssel mesélj, színezd és csiszold minden alkalommal! Meg fogsz lepődni, de ne hidd hogy felesleges, mert egyszer úgyis minden megtörténik.

Szólj hozzá!

Címkék: élet mese tenger szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr431426603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása