HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Szememben

2011.11.19. 00:24 :: atomheartfather

Csak fekszem. Ennyi biztos. Egy ágyon. Hajnal van. Nyári hajnal lehet. Meleg fények szűrődnek az ablak sötétítésmentes résein. Fekszem, ez viszont biztos. S te ott fekszel mellettem. Vagyis szemben. Talán a legpontosabban közel hozzám, a szemembe nézve. Mosolyogsz. Olyan őszinte békés mosolyt vélek felfedezni. Csapzottan és kócosan, de szívedből mosolyogva.
Fekszem és egy tincs a bal szemedbe lóg. Ennyi bizonyos. Annyira, hogy képletekbe lehetne zárni. Egy kockás papírra firkálni, összehajtani és megőrizni egyik ingem zsebében. Mindaddig, amíg szétmállanak a hajtások, kifakul a tinta, vagy egyszerűen a nagymosás martaléka lesz. Morzsákban tapad mindenre ruhadarabra és találgatom eredetét.
Fekszem és feléd nyúlok. Eltűröm a tincset. Hogy tisztábban lássalak, kicsit formáljak rajtad, mint valami szellő, vagy még ennél is örökebb törvény. A füled mögé hajtom, s közben arcon simítalak mintegy mellékesen. Az arcod langyos, inkább a forróhoz közelinek mondanám.
Az érintés pillanatában végigperegnek az elkövetkező éveim. Mint valami halálközeli élmény instruálod az elmém.
A nyakad inába száll a bátorságom. Kezdetben lomha ritmust diktál, aztán zakatolni kezd. Mint egy kolibri mellkasa, semmi világmegváltó, már-már titkos.
Fekszem, s te a szememben, szemben velem, én a te szemedben. Csupa kölcsönhatás a reggel.

Szólj hozzá!

Címkék: élet én éjszaka álom reggel szem te ágy szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr763395368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása