HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Istenem!

2010.04.29. 18:32 :: atomheartfather

Hát itt tartunk. Mondjam, vagy mondod? Az egész annyira meseszerűen elromlott. Fohászkodtam én, tudod jól, s mégis valahogy csatornát váltottál, vagy épp nem volt hozzám türelmed. A lényeg, hogy mindig elkerültük, vagy félreértettük egymást. Vagyis te engem, mert te néma maradtál, nem volt mit félreértenem.
Csupa tétova monológ, jobb híján költői kérdéskupac, elhessegetett válaszvariációk. Téged hibáztatni nagy tévedés, ezt már rég megtanultam, sokkal inkább magamban kell keresnem a bűnt. Az eredendő mellé rakódott kisebb-nagyobb botlásokat, amiért idáig fajultak az események. Amiért kibabráltál velem, azazhogy nem te voltál, inkább te csak az voltál, aki hagyta megtörténni a rossz kalandokat.
Most persze már okosabb lettem, mégis itt ülök, s még mindig neked címzem a következő szót. Mindig csak a következőt. Aztán lassan egyre halkabb leszek, halkabb és fáradtabb. Míg végül már máshol járok. Ahol már ima helyett álomba menekülök. Szép álmokkal gyötör kegyes agyam, s reggel bűnt reggelizem, szidlak kicsit, aztán jön az újabb bocsánatkérés, jönnek az újabb kérdések. S te újra hallgatsz, hogy én megint hibákat találjak, újrajátsszak, válaszoljak.
Azt hiszem, már nem félek, nélküled is van tovább. A bűn törvény nélkül is bűn marad, a hit istenek nélkül is reményt ad.

Szólj hozzá!

Címkék: élet magány csend nyugalom befejezés csalódás némaság szigetek kiábrándultság

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr531962507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása