HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Kísértés

2010.05.13. 10:11 :: atomheartfather

Egy-két jól sikerült ölelésért adtam el lelkem utolsó darabjait. Az Ördög tudja, megérte-e...A fel nem ismert boldogságban hiszek, a rejtőzködő jelenben.
Rút fák takarják az erdőt. Karcsú C betűt ragyog a Hold, s vétkeimet számolom a csillagok közé pöckölve minden keserű fintorgást. Holnap már új dalt kottázunk, s kezdünk lalázni. Szólamonként, a hajlításokra külön figyelve. S végül mindenki hazafelé tart, éjszaka a múlttá zsugorodott tegnapon remegve, izzadva gondolkodik. Ennyi kudarcot el sem visel a józan ész, gyorsan álmodj mellé valami derűset, valami elvarázsoló legendát. Amit majd tovább mesélhetsz, ami figyelmet követel, sikítást, felhördülést és áhítatot.
Az Ördög az tudja. Cinkos nélkül is tökéletesen szövi terveit. Ölelésbe bújik, érzést varázsol, múltat teremt és mesét mesél.

Szólj hozzá!

Címkék: élet lélek ördög kísértés szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr701999311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása