HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Bolygó

2012.05.24. 18:38 :: atomheartfather

Napról napra szépen lassan kikopom a köztudatból. Név, arc, frizura és csínytevések. Egyre halványabb leszek, aztán átlátszó. Könnyű és szagtalan. Az út pora vagyok immár, padlóra söpört, elhanyagolható tömeg és halmazállapot.
Repedések közé bújok pár évszázadra, elszunnyadok, akár egy csecsemő. Elfelejtem a világ zajait és nyelveit. Újratanulom a fizika törvényeit, miután kimásztam rejtekemből. Érzem a szelet az arcomon, kitárom gyönge karjaim, hogy helyet változtassak.
Mindez már nem számít, érkezem és távozom, s közben azt sem tudom melyik irány az oda és melyik a vissza. Inkább csak úgy hívom, világgá, vagy talán világtalanná. Az otthon szót imáimba foglalom, mint valami bizonytalan, derengő fogalmat, gyermekkori mesét, melyben hinni kell.

Szólj hozzá!

Címkék: élet búcsú létezés szigetek elbújás

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr544544228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása