HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Szimpla ősz

2009.09.25. 08:20 :: atomheartfather

Ágyő és fordulj el! Múltkor még megvolt az a szédülés, az a tengeri hullámzás. Támolygó önkívület, dobogással és zavartan zsebben kutató kezekkel. Mosoly, piruló arc, minden klisé mellett pipa.
Most meg hallom, ahogy ropognak a lábam alatt a falevelek. Gesztenyelevelek mindenütt. Egy kicsit elfáradtam, le kellene már ülni. Kicsit körülnézni, ízlelgetni az ismerős arcokat. A sietőket, a sétálókat, a csevegőket, az iskolából szabadulókat, a munkásokat, későket, a papírokat rendező fontoskodókat, a telefonálókat, és főleg az álmodókat, az eltévedteket. Most minden fontosabb a hullámzásnál, szélcsend és tükörsima víztükör. A dobogás éjszaka káromkodik az álmokban.
Dühös tékozló gyermek. Megnyugszik, mire jön a hajnal, s a fürdővíz hőmérsékletébe fojtja indulatát. Most egy teljes nappal nélküle és szinte kifolyik egy mosoly. Egy korábbról maradt tartalék, valami elfelejtett foszlány, mely fehér szalicilpöttyökkel jelzi hamisságát.
Ha jobb nincs, azért megteszi.

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet ősz szerelem magány csalódás szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr371405658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása