HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Épp távozik

2009.11.04. 09:14 :: atomheartfather

Ha nő lennék, tudom hogy te lennék én. Ahogy te én, ha férfi. Lennél. 

 

Hát menj! A lépcsőn kell csak lemenned. Vár az ajtón túli világ. Szagold meg a kezed! Érzed még? Ott vagyok. Lassan tűnök majd el, lépésenként, minden újabb érintés megöl egy-egy vegyületet.
Nem akarom, hogy visszanézz, hogy vizsgálj és nosztalgiázz. Nem akarom, hogy a jövőt latolgasd, hogy döntésed megkérdőjelezd. A konfliktusok kivasalva, a párbeszédek végén elköszönés. Közhelyes konklúziók, dédelgetett tárgyak, közös fényképek. Becézett keresztnevek, kitörölhetetlenül elraktározott gyengeségek, rossz szokások, mosolygott beidegződések.
Ez az ölelés most csak felkavarna. Hagyd, hogy beleszakadjon, tedd az ajkad elé tenyered, maradjon ott az okos gondolat. Ki kíváncsi az indulat nélküli bölcsességre, amikor a sírás már a küszöbön? A haragot még gátolja a maradék szerelem, a tányér alján a szaft, amit az utolsó falat kenyérrel törlünk ki. Ami annyira ízletes, amit még jól megrágunk, megbecsüljük az egész szertartást.
Hát tényleg igaz. Megtörtént. 

Ha nő lennék, tudom hogy te lennék én. Ahogy te én, ha férfi. Lennél. 

Szólj hozzá!

Címkék: élet szerelem szakítás szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr11497739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása