HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Emlék

2009.11.11. 23:57 :: atomheartfather

 

 

Aztán gyártottunk még pár emléket. Néhány igazán meggyőzőt. Őszinte mondatokat utánozva. Lángolva és egymást ugratva. Gyönyörűen képeztük le a valóságot, átvéve a párkapcsolati filmek könnyedségét és műanyag szagát.
Néhány tökéletes kézenfogott lépés választott el az örökkévalóságtól. A megható beteljesülés-könnyektől. Éjszaka lett, köd fröcskölte szét a belvárosi fényeket. A menekülés kézzel fogható megoldás. Vár a páros magány, az egymás fülébe suttogás. Az egy takaró, a kényelmetlen, zsibbasztó ölelés, mely gátolja az álmot. Holnap mégis újra lesz rá igény. Nonszensz lélek-ösztön.
A koromsötétben didergem a levegőbe azt az elhamarkodott kijelentést. Nincs tér, vagy fénypötty, ami észhez térítene. Otthon. Langyos elernyedés, illatos nyugalom.
Diszharmónia szülte csodálat, reprodukálhatatlan tánca a káosznak. Minden passzol, minden megfelelően ütközik. Erre való az emberi gyarlóság, az ilyen pillanatokban kell gyengének lenni és védtelennek. Holnap majd megint helyet cserélünk belül. Addig másik élet, ajándékba kapott, szemfényvesztő, instant boldogság.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet búcsú emlék szerelem kapcsolat szakítás szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr481519231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása