HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Áldozat

2010.02.20. 12:14 :: atomheartfather

Egy háborúban vertek halálra. Kivérezve szerelmet, családot. Elfelejtve őszinte szavakat, amik egy vallomáshoz kellenek. Csak tűrtem, vártam, hogy végigfolyjon, hogy alvadjon, hogy sötétedjen. Lassan elfeketedjen, szusszanás és hörgés zavarja.
Lüktető fejemben gondolatok ragadtak, titkos bűnök, s évek óta hallgatott álmok. Remegő kezemmel fogom fel a sűrű cseppeket. Földdel és sárral keverem, szám szélét megnyalva kóstolom.
Fanyar túlélés, holdfényes agónia. Körbevesz a halál, rezzen a bokorban, homlokon simít. Minden olyan megnyugtatóan alakul. Fülembe mesét duruzsol házról, gyerekről, a terasz gyönyörű virágairól. Az évek alatt felhalmozott bölcsességről, tekintélyről, hitről. A közelmúlt már nem is fontos. Erőm sincs már emlékezni. Talán egy háborúban halálra vertek. Közben még mindig mesél kellemes, búgó hangján. Úgy érzem mosolygok.
Halkan tüzet rak, tenyereit összedörzsöli, fecskendőt készít.
Álmos vagyok.

Szólj hozzá!

Címkék: élet halál álom háború áldozat szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr281775555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása