HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Ő volt

2010.04.27. 07:50 :: atomheartfather

Mint egy közeli rokon, úgy értem hozzá, csak tűzzel. Valami letagadhatatlan, elnyomhatatlan tűzzel. Összekötött minket a titok hiánya, valami mély, unalmasan egyszerű őszinteség. A múlt kedves kalandjai, és a démonok skandált sorai.
Vonzás volt ez, valami ősi, álmok mögé bújt hús-mágnes. Testrándulás, feltűnésmentes érintés, mindig csak egy utolsó ölelés, egy kedves, távolból kiáltott szó búcsúzás után. Mint két régi harcostárs, különböző világnézettel. Amikor kellett meghaltak volna egymásért, most pedig már külön nyelvet beszélnek. Mégis van valami cinkosság, valami kiirthatatlan ingerek mélyén dobogó megható önfeláldozás, figyelem, aggódás. A fáradt mosoly, minden egyes túlélés után, közösen szerzett sebek, közös felépülés. A fájdalom még a boldogságnál is jobban összeköt, erősebben ég bele a szervezetbe.
S most egy sóhajtással minden emlék felszabadul, előttem vibrálnak az ütközetek. Látom a még ártatlan reggeleket, s hallom a koromsötét éjszaka szótlan zokogásait. Számunkra történelem, ami másoknak titok.
A szerelem veteránjai lettünk mindörökre.

Szólj hozzá!

Címkék: élet éjszaka kapcsolat boldogság vége igazi emlékezés szigetek szerelem.szakítás

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr151954647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása