HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Viszlát

2010.12.06. 10:15 :: atomheartfather

Mindent köszönök! Csókolom. Kezed.
A bölcsességet rongyokba csomagolva vándorbotra tűzöm, vállamon cipelem. Tőled már csak egy csók-gesztust remélek. Hamubasült helyett. Hidegen, kimerevítve. Összegyűrve, zsebretéve. Mint régi dagerrotípia, fakón és tépetten őrizve emberöltőkön ívelve.
Gondolom vissza sem kéne nézni. Csak távolodni. Naplementében fennkölten. Amolyan vadnyugati pisztolyhősbe bújva, mindenre hideg mosolyt dobva. Szememben a megtért mészáros, bosszúvágytól mentes szentlélek.
Számolom a lépéseket. Segíti a koncentrációt, változik tér, idő és napszak. Holnap már csak másnapos fejfájásnak gondollak. Takaró alatti üres légbuborék. Sértően könnyen felejtek majd, olajozottan hullanak a szépségek. Lehúzom a vécén, a bögrében maradt zaccal eresztem a lefolyóba.
Tervszerűen, hidegvérrel. Az operáció sikerült, az idegen rész eltávolítva. A beteg szabadlábon.
Mellékhatások tekintetében...nagy a zaj.

Szólj hozzá!

Címkék: viszlát élet búcsú csók szerelem felejtés szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr472496410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása