HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Drága Olvasó!

2010.01.02. 19:44 :: atomheartfather

Ma rólad írok. Nem tudom, hogy szeresselek-e. Vagy egyáltalán foglakozzam-e a létezéseddel, mint olyan. Félő, hogy megbabonázol, hogy befolyásolsz. Hogy szavaim máshogy fűzöm, mikor rád gondolok.
Talán jobb lenne tudomást sem venni. Elfelejteni azt is, amit eddig gondoltam, vagy sejtettem. Ahogy most is ott ülsz székedben...s tessék! Máris eltérítesz, máris töprengve tanakodok, ujjaimmal ütemet facsarva az asztalra. Keresem a szavakat, melyeket hirtelen elvesztettem. A magány szavait, a meghitt, öntudatos, jéghideg szavakat.
Egy hegyről küldöm üzenetem. Papírrepülőbe csomagolva, körömmel igazítva az éleket, hogy minél messzebb szálljon. Gyorsan át a ködön, le az olvadó rétegekhez, a havon, s gleccsereken túlra.
Mennyire boldoggá tesz, amikor elengedem, amikor megszabadulok tőle. Hullik az ismeretlenbe, siklik, kacsázik, beleremeg az útba. A nyomás és a hőmérséklet lassan nőni kezd.
Bennem pedig repedezik, kikel, motoszkál a gondolat. A kéz, amely felemeli, a szem amely olvassa. Fantáziám fokozatosan formába önt, színeket kapsz, mosolyt és véleményt.

Szólj hozzá!

Címkék: élet olvasó szerelem alkotás boldogság szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr201640240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása