HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Mosolyok

2010.03.05. 09:10 :: atomheartfather

Már csak az emlékekből táplálkozik, tartalékenergiával zakatol. Hátrafordul, befelé sóhajt és kilélegez. Újra egyensúlyban, újra apró mosolyfröccsöt kapott az arc. A kilátástalan világot látó tekintet, a lefelé görbülő festett száj. A szomorú bohóc megpihen. Szeme körül kikopott a fehér szín, lassan mosta végig arcán, a pirospozsgát és a színes kontúrokat átszelve.
Olyan bonyolult lett minden, olyan nehézzé és összetetté vált egyetlen friss izomrándulás, ajakfelhúzás. Tényleg ennyire sokismeretlenes és hosszan levezethető? Valami bújdosó, száműzött dimenzió. Most megint nem látszik, megint annyira értelmetlen, és bizonyíthatatlan. Szinte már csak hittel magyarázható, hittel és félelemmel. Mert mi lenne nélküle?
Újakat kell gyártani, friss csillanásokat, napi színeseket. Mert ez így tovább nem mehet. A múlt már belefáradt ebbe az egészbe. Minek bolygatni, legyengíteni és elkoptatni?
Egyszerűen meg kell próbálni, először csak magában, talán sötétben, ébren, vagy álomban. Aztán jöhetnek a fajsúlyosabb, csoportos vígalmak. Néhány őszinte vidulás, esély a gyógyulásra, valami zajos, elraktározandó apró történelem.

Szólj hozzá!

Címkék: élet emlék mosoly melankólia szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr721810800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása