HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Tangó

2010.08.10. 13:58 :: atomheartfather

Törött szárnyú remegés, könny a kíntól. A fizikum, a hús, a csont roncsolása. Nyilall, villámlik és felsikolt. Farkasként vonyít a Holdra, táguló pupillával öklendezi a lélek gyilkos ösztönét.
Összeroppantom a világot, a fájdalom törvényei miatt, az egyensúly és a szimmetria miatt. Habzó szájjal káromlom az egész földi oxigénalapú vibrálást. Céltalan és jelentéktelen túlélés, bűnhődés, emlékezés.
Hát ennyi az egész. Egy görcsberándult párnákkal vívott tangó. Izzadt, rögeszmés szenvedés, nem érzékelt fáradtság, ziháló visszhang.
Most. Meg most. És most. Ütemesen fordulj, harapj a dunyhába, a gyűrött lepedő fodrai közt keresd az ördögöt!
Megint elsötétül, megint gyöngyöz, megint habzik.
Elfáradtam.

Szólj hozzá!

Címkék: élet tangó éjszaka álom tánc szerelem szenvedély ágy szigetek sérült sebesült

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr252212309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása