HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Hús és vér

2011.03.30. 00:14 :: atomheartfather

A szavak végül kihúnynak. Mint a fáklyák. Hosszas remegés után a sárga fény egyre haloványabb lesz, végül piros izzást nyüszít és füstbe leheli lelkét. Így tűntek el a szavaim, néhány utolsó vallomás pislákolt, aztán jött a gomolygó csend.
Testtelen árnyék voltam, melyet a lángok festettek a falra. Illatom a tűz, színem világító narancs. Göcsörtök között, surlófényben táncoltam a túlsó parton. Kivetített álom, fülbemászó dallam.
Végül most talán mégis itt a vége. Megváltás, vagy leváltás. Az idő dönti el. Hús és vér a szó ellen. Hát ilyen érzés veszíteni. Tökéletesen megértem a dolgot. A jambus nem takar be, a becézés nem csókol szájon.
Talán küzdenem kellene. Porondra tuszkolom magam. Összeszorított fogakkal varázsolok, kettéfűrészelem magam. Ha nem tapsolsz, legalább fütyülj ki, dobálj meg. Köpj le.
Feszíts keresztre, hogy feltámadhassak.
(Talán újra hiszel majd bennem.)

Szólj hozzá!

Címkék: élet álom szerelem fény boldogság vér szó hús csend szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr922783802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása