HTML

Szigetek

Részletek, fejezetek, gondolatok talán soha el nem készülő regényekhez. Gyűrött papírfecnik és kisiklott tollászkodások.

Friss topikok

  • atomheartfather: @Mandragoria: köszönöm, és örülök az egy húron pöndülésnek, remélem a későbbiekben sem okozom csal... (2011.05.09. 19:46) Hagymáz
  • atomheartfather: Elnézem, nyugi!:DAhogy magamnak is sok mindent...ennyi szenilitás még belefér...ha meg mégis harag... (2010.03.04. 08:31) Születésnap
  • viva.la.vida: ..fúj a szél, hajamra hull a hó..szerelemben élni volna jó.. (2010.01.27. 14:50) Csak szerelem
  • Narnia 4444: Csak beköszönök :)) Üdv itt is Nanah ! (2010.01.25. 12:17) Csoda
  • atomheartfather: Ez még tegnapi poszt...inkább sejtés, mint ihletett szomorúság. A java hátra van kedves olvasó! (2009.10.05. 16:57) Filmszakadás

Linkblog

Porcelán

2011.02.01. 11:39 :: atomheartfather

Annyira törékeny minden. Hozzáérni sem merek. Kontár, álomtalan gondolatok kínoznak. Elképzelem, mérlegelem, visszakozom.
Inkább nem piszkálom, csak figyelem, csodálom. Védelmezem. A szavakat rejtett lapokra helyezem, kezemet koccintásra, számat mosolyra használom. Így a legjobb mindenkinek.
Hagyom, hogy történjen. Időt adok az elmúlásnak.  Behunyt szemmel érzem kényelmét, csupa háromdimenzió, csupa hús, csupa illat. Megnyugtató, hogy nem kell hazudni, vagy igazat mondani. Elég csendben maradni. Elég létezni, levegőt venni, aztán az érzés már csak ráadás.
Minden nap elölről kezdődik az egész, minden nap izgalom. Minden nap első csók, minden nap varázslat. Minden nap megtörténik, aztán minden nap álomban végződik.
Hirtelen jött reggel, józanodó pillantások a deres utcán. Óvatosan fényesítem a tegnapot. Visszatérés a hófehér kiindulóponthoz.
Monoton boldogságmorzsák, unott újjászületés.

Szólj hozzá!

Címkék: élet éjszaka álom reggel boldogság porcelán csend emlékezés érintés szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://szigetek.blog.hu/api/trackback/id/tr362630193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása